Breed muziekpakket Back to the 60's & 70's Surhuisterveen

Surhuisterveen

  Na de uiterst succesvolle jubileumeditie van Back to the 60's & 70's in november – met het druk bezochte optreden van Abba Tribute nog in gedachten - staan de deejays van Radio Release alweer te popelen om muziek uit de jaren zestig, zeventig en tachtig te gaan draaien voor het Feanster publiek. Op zaterdag 17 maart staat er weer een muziekfestijn op het programma in zalencentrum De Lantearne.

Helemaal terug naar de jaren zestig of lekker blijven in popmuziek uit de jaren tachtig en negentig, het kan allemaal tijdens de 26e editie van Back to the 60's & 70's. “De dansschoenen kunnen weer uit de kast worden gehaald”, kondigt voorzitter Joop Numan het muziekevenement met een zo breed mogelijk muziekpakket aan. “In aanwezigheid van de discjockey's van Radio Release wordt de knipoog naar de jaren tachtig en negentig iets vetter”, glimlacht de voorzitter, “maar de nadruk blijft liggen op de 60's & 70's; we gaan geheel onbeperkt terug in de tijd!” Numan is zelf ook al enkele jaren bekend achter de draaitafels van de  non-stop discoshow en kent het publiek inmiddels als zijn broekzak. Een gezellig avondje uit met lekker dansen daar zijn veel mensen wel voor te porren, zo weet de organisatie. Het is altijd bijzonder gezellig met herkenbare muziek, pure nostalgie. Kaarten voor het muziekevenement zijn vanaf woensdag 28 februari verkrijgbaar bij Intertoys Numan aan De Kolk in Surhuisterveen.

Auteur

jkommerie