Wintertentoonstelling in Galerie Koopmans met thema 'natuurlijke schoonheid'

Earnewâld

Galerie Koopmans toont de schoonheid van dingen die vaak gewoon om ons heen te vinden zijn. Door via kunst en ambacht hier de aandacht op te vestigen krijgt het alledaagse een intrinsieke waarde die de tijd overstijgt en daardoor echt duurzaam is.

Aan de tentoonstelling 'Natuurlijke schoonheid' doen mee: Gosse Koopmans, Fiona Zondervan,  Sofie Raateland, Hans Jouta en Hindrik en Gjalt Wester.

Gosse Koopmans uit Eastermar toont sfeervolle winterlandschappen en warme interieurs in olieverf. Fiona Zondervan komt uit Groningen. Zij exposeert met dieren in brons, marmer en steen. De eveneens in Groningen woonachtige Sofie Raateland laat kleurrijke vazen en schalen zien gemaakt door middel van glasfusion. Hans Jouta uit Ferwert toont vogels van gelast brons. Ook de meubels van inlands hout en ecomateriaal van Hindrik en Gjalt Wester uit Earnewâld zijn te bezichtigen. Bij de galerie is ook hun meubelmakerij gevestigd.

De expositie duurt tot en met 28 februari 2018. Galerie Koopmans, aan De Stripe 14 in Earnewâld, is iedere vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag open van 14.00 - 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op: www.galeriekoopmans.nl.


Auteur

jkommerie