Wensink nieuwe sponsor KV De Lauwers

Warfstermolen

De C's van korfbalvereniging De Lauwers zijn in het nieuw gestoken door Wensink Mercedes-Benz Groningen. Wensink heeft nieuwe shirts, rokjes en sokken gesponsord zodat de dames er weer netjes op staan tijdens de wedstrijden. Zaterdagmiddag voor de wedstrijd tegen KV De Wâlden werd Henry Hollander van Wensink bedankt door het team en het bestuur van KV De Lauwers.

Op de foto staan achter: Marieke van Straten (trainer/coach) Willy van der Heide (coach), Laura Zuidersma, Fransisca Feddema, Liedeke Bakker, Ilze Kuiken, Anna Verbruggen, Anya Zuidersma, Henry Hollander (Wensink Groningen) en Johannes van der Heide (bestuur KV De Lauwers); voor: Melisse Schreeres, Suzanne van Straten, Jenna Boersma en Lone Hollander. In de nieuwe tenues werd de wedstrijd tegen KV De Wâlden gewonnen met 9-1.

Foto: Sake Beerstra

Auteur

jkommerie