Juniorenteam WSBF behaalt vier keer goud op NK groepsspringen

Surhuisterveen

Het juniorenteam van WSBF Surhuisterveen behaalde in Rotterdam afgelopen zaterdag maar liefst vier keer goud op het NK groepsspringen te Rotterdam. Op Airtrack, Trampoline/ Tafel, Trampoline en Trampoline/ Pegasus wist dit team de hoogste scores neer te zetten.

Met de combinatie van moeilijkheid en uitvoering  van alle sprongen konden ze in een zwaar deelnemersveld( waaronder Coevorden , Twente en Vriezenveen) de concurrentie achter zich laten. Op plank pegasus liet dit team kleine steekjes vallen waardoor hier genoegen genomen moest worden met een vierde plek. Ondanks het uitvallen van Hannah Westhof, een gerenommeerde springster uit dit team, die tijdens een training vooraf aan het NK geblesseerd raakte, konden de junioren van WSBF maar liefst vier gouden plakken meenemen terug naar Friesland.

Auteur

jkommerie