Actiedag Burum voor Samenloop voor Hoop

BURUM

 Hoe vier je het leven? Misschien wel door zelf in actie te komen. In Burum werd zaterdag 7 mei een actie gehouden om het evenement Samenloop voor Hoop te ondersteunen.

Op de dag voor Moederdag organiseerde de groep Burum-City een grote bloemen en perkplanten actie op het evenemententerrein bij molen Windlust in Burum. Onder andere grote meerkleurige hanging baskets en diverse perkplanten als geraniums, verbena's, petunia's, fuchsia's en millionbel waren er volop te koop. Er was een rad van avontuur met mooie prijzen, een gezellige koffiehoek met eigengemaakte cake, taart en cupcakes en broodjes met eigengemaakte hamburger, pannenkoeken van molenmeel, verse aardbeien en een stand van Samenloop voor Hoop. En natuurlijk kon de volledig gerestaureerde molen worden bekeken. Voor de kinderen was er een luchtkussen. Het evenement werd georganiseerd om de Samenloop voor Hoop te ondersteunen. Deze loop is in het leven geroepen om stil te staan bij kanker en om het leven te vieren. Overal in de gemeente Kollumerland wordt op 2 en 3 september een wandelestafette gehouden waarbij mensen geld inzamelen voor KWF. De estafette duurt 24 uur.  

Auteur

Marike Van der Molen